Ilyen kényelmes a bérlés menete

Cégünk igyekszik a bérlést a lehető legegyszerűbbé tenni: nem szükséges személyesen eljönnie hozzánk, elég szándékát e-mailben vagy telefonon jelezni. Ha bizonytalan, hogy milyen eszközt szeretne bérelni: mekkora lenne az ideális tetőboksz az autótípusra, akkor nyugodtan keressen minket telefonon vagy e-mailben! Írja meg telefonszámát e-mailben vagy sms-ben kollégánk keresni fogja!

A bérlés NÁLUNK ilyen egyszerű!

1. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 06-70-360-9978 vagy 06-1-215-0956). Segítünk kiválasztani a megfelelő felszerelést, egyeztetjük a bérleti díjat és a kaució összegét. 

2. Elektronikus úton (e-mailben) elküldjük Önnek a bérleti szerződést, melyet adataival kitöltve szintén e-mailben kell visszaküldenie.

3. Az utazás előtt 1-2 nappal időpontot egyeztet a szerelőkollégánkkal: milyen időpontban szeretné felszereltetni a bérelt eszközt. Az időpont kiválasztásában rugalmasak vagyunk, esti, hétvégi szerelés is lehetséges, házhozszállítást is vállalunk. NEM ZÁRUNK BE 18.00 ÓRAKOR!

4. A szerelés díjmentes, a felszerelés után kell aláírnia a bérleti szerződést és kifizetnie a bérleti díjat és a kauciót.

5. Felszereléskor már tudja egyeztetni a visszahozatal időpontját a kollégával, ha nem tudja előre, akkor elég a visszahozatal napján jeleznie. Kollégánk leszereli az eszközöket és visszaadja a kauciót. A tisztítás a mi dolgunk, a bérleti díj tartalmazza a használat utáni takarítást.

 

FONTOS TUDNIVALÓK A BÉRLÉSRŐL:

* Cégünknél Magyarországon egyedülálló módon lehetőség van kedvező áron biztosítást kötni a bérelt eszközökre, így kár (baleset, lopás, stb.) esetén, amennyiben a tetőboksz, csomagtartó megsérül, Önnek csak 20 %-os önrészt kell fizetnie. A biztosítási díj a kedvezmények nélküli bruttó bérleti díj 10 %-a, de minimum 2.500 Ft. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni, mivel egy tetőboksz ára 150-200 ezer forint is lehet... A csomagtartó biztosítása mindössze 600 Ft.

* A kaució összege csomagtartó bérlés esetén 10.000 Ft, tetőboksz bérlésnél 20.000 Ft, tetőboksz és csomagtartó együttes bérlése esetén 20.000 Ft. Amennyiben eszközbiztosítást köt, akkor a kaució 10.000 Ft minden esetben.

* Foglaljon nyugodtan: lemondás esetén nálunk nincs szankció, fizetési kötelezettség! Arra kérjük, ügyfeleinket, hogy amennyiben meghiúsul az utazásuk a lehető leghamarabb jelezzék felénk.

 

 

 

 

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56