Thule Atlantis 780 tetőboksz

Bérleti díjak / Leírás

Thule Atlantis 780 – válassza a kényelmet és a szépséget!A Thule Atlantis 780 tetőboksz 480 l-es térfogatával alkalmas horgászbotok, babakocsi vagy akár bőröndök szállítására is. Ideális választás azok számára, akik autójuk jelentős csomagtér növekedésére vágynak, 4-5 fő csomagtér igényeinek is megfelelő helyet biztosít, 75 kg-os terhelhetőségével kitűnően pakolható.Szinte minden autótípusra feltehető (kb. Suzuki Ignis-től), nem túl hosszú, ideális nagyságú box. A külső felülete fényes ezüst, exkluzív megjelenésű, prémium kategóriás tetőbox.

A minimális bérleti időszak 4 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot!
A tetőbokszra a kaució összege 20.000 Ft.
Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!

Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-10 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %). Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk! Az összes igénybe vehető kedvezménnyel a napi bérleti díj 1050 Ft. 
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Amennyiben a tetőbox mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 10 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:EUB utasbiztosítás 
 

Méretek / Adatok

Méretek / Adatok

  • Méret (cm): 196x78x44
  • Belső méretek (cm): 185x73
  • Tömeg (kg): 18
  • Űrtartalom (l): 480
  • Terherbírás (kg): 75
  • Tartozék rögzítő pántok: Igen
  • Sílécpárok vagy snowboardok max. száma: 5-7
  • Sílécek max. hossza (cm): 180
  • Kétoldalas nyitás: Igen

Képek

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56

Kérjen ajánlatot!

Required *

Naptár

Naptár

  Refresh Captcha