Motion 200 tetőboksz

Bérleti díjak / Leírás

Thule Motion M  egy elegáns, kompakt, terhelhtő tetőboksz! A  Motion M, a Touring M  testvére egy kicsit szebb formával, jobb terhelhetőséggel, méretre a két boksz megegyezik. A Motion tetõboksz család tagjaira jellemző, hogy a tágas beltér ellenére sikerült egy kecses, letisztult formavilágot terveznie a svéd mérnököknek. A tetőbokszok süllyesztett rögzítő rendszere segíti a még jobb légellenálást. A kétoldali, alsó, acéllal megerõsített szerkezetnek köszönhetően a Motion tetőboxcsalád még merevebb, ezáltal 75 kg-os terhelhetőségű.Kétféle színben bérelhető: fényes ezüst és fényes fekete.

A minimális bérleti időszak 3 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot!
{/slider}{slider=Elérhető kedvezmények: -25 %}
Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-5 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %). Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk!  
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Amennyiben a tetőbox mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:

EUB utasbiztosítás

Kérjen ajánlatot utasbiztosítására tőlünk! 

24 órán belül válaszolunk!

(kattintson a linkre)

---> ZuglóBox EUB ajánlatkérés <--- 

Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!

Méretek / Adatok

Méretek / Adatok

  • Méret (cm): 175x82x45
  • Belső méretek (cm): 169x76
  • Tömeg (kg): 17
  • Űrtartalom (l): 440
  • Terherbírás (kg): 75
  • Tartozék rögzítő pántok: Igen
  • Sílécpárok vagy snowboardok max. száma: 5-7
  • Sílécek max. hossza (cm): 165
  • Kétoldalas nyitás: Nem

Képek

Kérjen ajánlatot!

Required *

Naptár

Naptár

  Refresh Captcha