Thule Motion XXL

Bérleti díjak / Leírás

Thule Motion XXL – a legnagyobb box, ha az egész család utazik!A Thule Motion XXL tetőbox 610 l-es térfogatával, 235 cm-es hosszával, 94 cm-es szélességével alkalmas arra, hogy egy család, baráti társaság összes sífelszerelését szállítsa! Ideális választás azok számára, akiknek nem marad hely az autóban, sokan utaznak, akár 6-8 fő csomagtér igényeinek is megfelelő helyet biztosít.

Kérjen ajánlatot tőlünk! 24 órán belül válaszolunk!

---> ZuglóBox ajánlatkérés itt <---

(kattintson a linkre)

A minimális bérleti időszak 3 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot!
 A tetőbox bérlése esetén a kaució összege 10.000 Ft.
Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!

Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-5 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %). Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk! 
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Amennyiben a tetőbox mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból és felár nélkül a Thule WingBar szélzajmentes alumíniumrúdat adjuk a csomagtartóhoz!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Utazzon nyugalomban, kössön biztosítást a tetőboxra!
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:EUB utasbiztosítás

Kérjen ajánlatot utasbiztosítására tőlünk!

24 órán belül válaszolunk!

(kattintson a linkre)

---> ZuglóBox EUB ajánlatkérés <---

 

Méretek / Adatok

Méretek / Adatok

  • Méret (cm): 235x94x47
  • Belső méretek (cm): 195x79
  • Tömeg (kg): 27
  • Űrtartalom (l): 630
  • Terherbírás (kg): 75
  • Tartozék rögzítő pántok: Igen
  • Sílécpárok vagy snowboardok max. száma: 6-8
  • Sílécek max. hossza (cm): 220
  • Kétoldalas nyitás: Igen

Képek

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56