Béreljen ENC készüléket nálunk

tetőboksza, csomagtartója mellé

(csak készüléket is bérelhet)! 

 

Az ISTRIÁN is tudja használni az ENC-t
(az Istriai készülékek korlátozott számban állnak rendelkezésre)

 

 

 

A FOGLALÁS 

 

------->  ENC foglalás ITT<-------

 


 

Gondoljon a nyárra, foglaljon időben!

HA NEM TUDJA SZEMÉLYESEN ÁTVENNI, AKKOR VÁLASSZA A CSOMAGAUTOMATÁS KÉZBESÍTÉST!

KIZÁRÓLAG 07.01. előtt és 08.20. után vállalunk FOXPOST kézbesítést

 

A FOGLALÁS

------->  ENC foglalás ITT<-------

 

SOS foglalás, ha csak pár nap van az indulásig: 06703609978

 

 

 

Ajánlatkérö kitöltése ITT!!!

------->  ENC ajánlatkérő kitöltése <------- 


  

 
  
Ha szeretne valóban gyorsan haladni a Horvátországi autópályán, béreljen ENC készüléket nálunk, mellyel az ENC feliratú sávban tud áthaladni a kapukon. 
A nálunk bérelhető készülékeket az I. személygépjármű 190 cm-ig, IA (motorkerékpár), II. kisbusz) kategóriába tartozó gépjárművek használhatják.

 

Az Istriai félszigetre is van ENC készülékünk, így akár Puláig utazhat vele!

A bérelt ENC készülék az alábbi autópályákon használható:

  • A1 autópálya "Zagreb-Split-Ploče"
  • A3 autópálya "Bregana-Zagreb-Lipovac"
  • A4 autópálya "Zagreb- Varaždin-Goričan"
  • A5 autópálya "B.Manastir-Osijek-Svilaj"
  • A6 autópálya "Zagreb-Rijeka"
  • A7 autópálya "Rupa-Rijeka"
  • Sveti Ilija alagúton a D532 Baška Voda-Zagvozd-on
  • és a "Krčki hídon"
  • Isztriai félsziget
1. Hol vehető át a készülék, ha csomagtartót, tetőbokszot is bérlek?
Amennyiben Thule terméket is bérel tőlünk, akkor felszereléskor adjuk át az ENC készüléket és leszereléskor kell visszaadnia. 
 
2. Hol vehető át a készülék, ha mást nem bérlek? Hol tudom leadni?
Amennyiben csak az ENC készüléket bérli, személyesen adjuk át a Füredi utca 19/A, Zuglóbox telephelyen, rugalmas időbeosztással, hétfköznap 9-18 óra közöt, szombaton délelőtt, vasárnap 17-19 óra közöttt. A visszahozatalnál már nem szükséges találkoznunk, a zárt postaládánkba bármikor be tudja dobni a készüléket.
Foxspost kézbesítést is vállalunk, ennek a díja 2000 Ft (küldés és visszajuttatás csomagautomatába).
 
3. Hogy kell használni áthaladáskor?
Az ENC készülék használata nagyon egyszerű: áthaladáskor az ENC feliratú sávot kell választani, majd az ENC-t szélvédőnél kell tartani (vagy az ablakon kinyújtani), amikor a sorompóhoz érünk, sípolás jelzi a regisztrációt és a kapu felnyílik. Ilyenkor egy képernyőn a kapunál látjuk az egyenlegünket is! Az alábbi linken meg tudja nézni videónkat az ENC használatáról!
  
4. Mikor szükséges megrendelni a készüléket?
Minél hamarabb :) A készletünk korlátozott, így érdemes időben foglalni! A Thule termékek bérléséhez hasonlóan itt sincs lemondási díj: ha valami oknál fogva mégsem utaznak el vagy nem kérik a készüléket, a foglalást töröljük. 
 
5. Mennyibe fog kerülni?
Az ENC készülék bérleti díjának összege 3.000,- Ft/bérlés júniusban, júliusban, augusztusban 3.000-5000 Ft között időszaktól függően, szeptemberben 2000 Ft.
Utasbiztosítás kötése esetén még további 1.000,– Ft kedvezményt adunk!
Az eszköz átvételekor fizetendő az útdíj előlege, ez a kiszámolt útdíj az úticél szerint. A pontos útdíjat a szerződés véglegesítésekor számoljuk ki, az útdíj megegyezik azzal az összeggel, mint amit a kapuknál fizetne áthaladáskor.
 
A útdíj végleges elszámolására visszahozatalkor kerül sor, ekkor e-mailben elküldjük a részletes elszámolást. Amennyiben nem használta fel a teljes egyenleget, akkor a különbözetet 10 munkanapon belül visszautaljuk a számlájára, kérés esetén készpénzben adjuk át! Ha többet használt, mint amennyit előzetesen jelzett, akkor a különbözetet kell a leadás után átutalnia (vagy készpénzben kiegyenlítenie). 
 
A KÉSZÜLÉKEINK KÖZPONTI EGYENLEGET HASZNÁLNAK, ÍGY NEM SZÜKSÉGES NAGYOBB ÖSSZEGGET BEFIZETNI, UTÓLAG IS TUDJÁK RENDEZNI A KÜLÖNBÖZETET.
 
 
Kössön nálunk utasbiztosítást Horvátországi nyaralásához 10 % kedvezménnyel és ráadásként 1.000 Ft kedvezményt adunk a bérleti díjból! 
 
 

 

Bérlési szándékát kérjük jelezze e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy hívjon minket telefonon: 06703609978 

  

Kössön nálunk utasbiztosítást!

 

Cégünk az Európai Utazási Biztosító értékesítő partnere, így lehetőség van utasbiztosítás kötésére egyszerű, gyors ügyintézéssel. Amennyiben rajtunk keresztül intézi biztosítását úgy 1000 Ft kedvezményt adunk a bérleti díjból! Horvátországba és Szlovéniába utazóknak extra 10 % kedvezmény a biztosítás díjából, családi biztosítások (2 felnőtt, 3 gyermek) már 1370 Ft-tól, az alapcsomagban is magas szolgáltatási díjjal, 150 millió Ft/család! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 


 

 
 
 
 

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56