Thule Deluxe 727

Bérleti díjak / Leírás

Thule Deluxe 727 – egyedi, áramvonalas forma


Exkluzív, aerodinamikus, alumíniumból készült síléctartó 6 pár síléc vagy 4 snowboard szállításához.Megemelt kialakítása megakadályozza, hogy a magas kötések sérülést okozzanak az autó tetején. A különlegesen nagy nyomógombok könnyen nyithatóvá teszik a síléctartót.

A minimális bérleti időszak 3 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot! 
 A síléctartó bérlése esetén a kaució összege 5.000 Ft, csomagtartóval együtt 15.000 Ft.
Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!
Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-5 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %). Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk! Az összes igénybe vehető kedvezménnyel a napi bérleti díj 327 Ft. 
Amennyiben a síléctartó mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 10 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:EUB utasbiztosítás 

Képek

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56

Kérjen ajánlatot!

Required *

Naptár

Naptár

  Refresh Captcha