Thule Motion XL tetőbox

Bérleti díjak / Leírás

Thule Motion XL – exkluzív megjelenés, nagy űrtartalom! Csak nálunk bérelhető!

A Thule Motion 800 XL tetőbox 520 l-es térfogatával alkalmas babakocsi, bőröndök, sílécek szállítására is. Ideális választás azok számára, akik autójuk jelentős csomagtér növekedésére vágynak: 4-6 fő csomagtér igényeinek, sífelszerelésének is megfelelő helyet biztosít, 75 kg-ig terhelhető. Szinte minden autótípusra feltehető (kb. Suzuki Ignis nagyságtól). A külső felülete fényes, exkluzív megjelenésű, prémium kategóriás tetőbox. Tágas, ugyanakkor aerodinamikailag optimalizált kialakítása nagyobb belső térfogatot és jobb helykihasználást kínál. Külső foggantyúk szolgálják a nyitás és zárás kényelmét! A boksz előretolt helyzetéből adódóan a gépkocsi csomagtérajtaja teljes mértékben hozzáférhető.

Négyféle színben bérelhető: fényes ezüst, fényes fekete, hófehér és a limitált szériás Adventure Team Edition. Válassza az autóhoz illő kivitelt!

 

 

Kérjen ajánlatot tőlünk! 24 órán belül válaszolunk!

---> ZuglóBox ajánlatkérés itt <---

(kattintson a linkre)

 

 

A minimális bérleti időszak 3 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot!
A tetőboksz bérlése esetén a kaució 10.000 Ft

Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-5 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %), 8=11 akció. Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk! Az összes igénybe vehető kedvezménnyel a napi bérleti díj 1.527 Ft. 
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Amennyiben a tetőbox mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból és felár nélkül a Thule WingBar szélzajmentes alumíniumrúdat adjuk!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 10 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!
Válasszon az autójához illő tetőbokszot, nálunk négyféle színben bérelheti a Motion 800-as tetőbokszot: fényes ezüst, fényes fekete, hófehér és az egyedi ATE.
A Thule Adventure Team Editon a Thule cég által szponzorált multisport csapat 2011-ben megnyerte a multisportok világbajnokságát (futás, kerékpározás, kajakozás). A Thule az ő tiszteletükre készítette ezt az egyedi kivitelű, mintázatú tetőboxot.
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:

EUB utasbiztosítás

Kérjen ajánlatot utasbiztosítására tőlünk! 

24 órán belül válaszolunk!

(kattintson a linkre)

---> ZuglóBox EUB ajánlatkérés <--- 

 

  

 

 

Méretek / Adatok

Méretek / Adatok

  • Méret (cm): 205x84x45
  • Belső méretek (cm): 195x79
  • Tömeg (kg): 21
  • Űrtartalom (l): 520
  • Terherbírás (kg): 75
  • Tartozék rögzítő pántok: Igen
  • Sílécpárok vagy snowboardok max. száma: 5-7
  • Sílécek max. hossza (cm): 190
  • Kétoldalas nyitás: Igen

Képek