Thule Touring L 780 tetőboksz

Bérleti díjak / Leírás

Univerzális méretével a szinte minden autóra feltehető!A Thule Touring L 780 tetőboksz 420 l-es térfogatával alkalmas sílécek, snowboardok, ruházat szállítására is. Ideális választás azok számára, akik autójuk jelentős csomagtér növekedésére vágynak, 4-5 fő csomagtér igényeinek is megfelelő helyet biztosít. Jól kihasználható, 50 kg-ig terhelhető. Kétféle színben bérelhető: szürke és fekete.A tetőboksz kétoldalról nyitható, így nagyon könnyen megtölthető csomagokkal!

A minimális bérleti időszak 3 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot!
{/slider}{slider=Elérhető kedvezmények: -25 %}
Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-5 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %), 8=11. Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk! 
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Amennyiben a tetőbox mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból és felár nélkül a Thule WingBar szélzajmentes alumíniumrúdat adjuk!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:EUB utasbiztosítás 
Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!

Méretek / Adatok

Méretek / Adatok

  • Méret (cm): 196x78x45
  • Belső méretek (cm): 185x73
  • Tömeg (kg): 15
  • Űrtartalom (l): 460
  • Terherbírás (kg): 50
  • Tartozék rögzítő pántok: Igen
  • Sílécpárok vagy snowboardok max. száma: 5-7
  • Sílécek max. hossza (cm): 180
  • Kétoldalas nyitás: Igen

Képek

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56

Kérjen ajánlatot!

Required *

Naptár

Naptár

  Refresh Captcha