Béreljen Thule hóláncot

tetőboksza, csomagtartója mellé

(csak hóláncot is bérelhet)!

 

Gondoljon a télre, ne utazzon hólánc nélkül!  

 

 

A FOGLALÁS

E-MAILBEN VAGY TELEFONON LEHETSÉGES!!! 

 

Minőségi automata feszítős König hóláncot adunk bérbe!

1-5 nap között 5.000 Ft, utána napi 1000 Ft a bérleti díj 
(a kedvezmények érvényesek a hólánc bérlésére is!)

 

 

Ausztria felé nem érdemes téli gumi és hólánc nélkül elindulni. Sokfelé kötelező a hólánc használata (megléte a gépjárműben), főleg sípályák közelében, erre táblák is figyelmeztetnek. Bármikor ellenőrizhetik a hatóságok.
 
Szlovéniában november 15-től március 15-ig kötelező a téli gumi, 5 centiméternél nagyobb hó esetén kötelező a hólánc használata, ezt már a határon is ellenőrizhetik. 
 
Franciaországban a megfelelő téli gumi használata kötelező,  a hegyvidéki részeket a hóláncot a kötelező tartozékok közé sorolják! 

 

Bérlési szándékát kérjük jelezze e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Kössön nálunk utasbiztosítást!

 

Cégünk az Európai Utazási Biztosító értékesítő partnere, így lehetőség van utasbiztosítás kötésére egyszerű, gyors ügyintézéssel. Amennyiben rajtunk keresztül intézi biztosítását úgy 1000 Ft kedvezményt adunk a bérleti díjból! Horvátországba és Szlovéniába utazóknak extra 10 % kedvezmény a biztosítás díjából, családi biztosítások (2 felnőtt, 3 gyermek) már 1370 Ft-tól, az alapcsomagban is magas szolgáltatási díjjal, 150 millió Ft/család! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 


 

 
 
 
 

Nem tud dönteni?

Még mindig bizonytalan?

Írjon vagy telefonáljon!

Telefonszámaink: +36 70 360 9978,

+36 1 215 09 56

Kérjen ajánlatot!

Required *

Naptár

Naptár

  Refresh Captcha