Touring M tetőbox

Bérleti díjak / Leírás

A Thule Touring M tetőbox, a Touring sorozat nagy űrtartalmú, de rövidebb tagja. Ha sok a csomag, de az autó nem túlságosan nagy, akkor a Touring M biztosan jó lesz – minden autótípusra feltehető. Az űrtartalma megegyezik a nagyobb bokszokéval, de kicsit rövidebb, így nem zavarja a csomagtartó kinyitásában. Tökéletes választás síeléshez is, ha carving léceket vagy snowboardot használ.Ideális választás családosoknak is, ha babakocsit szeretnének szállítani, erre a boxra lesz szükségük!

Kérjen ajánlatot tőlünk! 24 órán belül válaszolunk!

---> ZuglóBox ajánlatkérés itt <---

(kattintson a linkre)

A minimális bérleti időszak 3 nap. A le- és a felszerelés napja két fél napnak számít. Hosszabb időszakra keresse kedvezményes csomagjainkat vagy kérjen ajánlatot!
Kedvezményes bérleti díj a hosszabb utazásokhoz, fizessen csak 8 napot a 11-ből! A 11-ik nap után minden 3. nap ingyenes. Hosszabb időszak esetén kérjen ajánlatot!
 A tetőboksz bérlése esetén a kaució összege 10.000 Ft.

Nálunk a kedvezmények összeadódnak: előfoglalási (-5 %), törzsvásárlói (-5 %), boksz+csomagtartó kedvezmény (-5 %), utasbiztosítás kedvezmény (-10 %). Éljen a kedvezményekkel, foglaljon időben, kösse meg utasbiztosítását nálunk!
Visszatérő bérlőink állandó 5 % kedvezményt kapnak a bérleti díjból!
Amennyiben a tetőbox mellé csomagtartót is bérel tőlünk 5 % kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Foglaljon időben, amennyiben indulás előtt egy hónappal lefoglalja a felszerelést, úgy 5% kedvezményt adunk a bérleti díjból!
Ne induljon el biztosítás nélkül külföldre, partnerünk az EUB! Utasbiztosítását nálunk is megkötheti (készpénz-, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással), ehhez csak az adatokat kell elküldenie vagy egyszerűen kattintson a következő linkre:

EUB utasbiztosítás

Kérjen ajánlatot utasbiztosítására tőlünk! 

24 órán belül válaszolunk!

(kattintson a linkre)

---> ZuglóBox EUB ajánlatkérés <---

Méretek / Adatok

Méretek / Adatok

  • Méret (cm): 175x82x45
  • Belső méretek (cm): 169x76
  • Tömeg (kg): 14
  • Űrtartalom (l): 460
  • Terherbírás (kg): 50
  • Tartozék rögzítő pántok: Igen
  • Sílécpárok vagy snowboardok max. száma: 5-7
  • Sílécek max. hossza (cm): 155
  • Kétoldalas nyitás: Igen

Képek